Bootcamp

Bootcamp går ut på att jag kommer till företaget och håller i 1timmes träning 2-3gånger i veckan, där vi tränar igenom hela kroppen. Vid första träffen kommer alla som är anmälda att få varsin liten goodiebag med saker som man kan använda hemma till sin träning.

En grupp kommer att hålla på i 6veckor och man är aldrig tvingad att dyka upp på alla passen utan man dyker upp på dom man tycker passar.

Eftersom jag kommer att ta mig till er arbetsplats så underlättar det för personalen som bara behöver infinna sig på jobbet. Vi kommer träna antingen innan jobbet eller strax efter att alla slutat så alla har chansen att få vara med. Blir intresset tillräckligt stort kan vi även dela upp de i 2grupper då jag har både morgon- och kvällspass eller dubbla kvällspass.

För ert företag får ni anställda som är pigga, glada och mår bättre. Ni får också mindre ont i ert arbete samt att er personal även kommer varandra närmare, vilket i sin tur leder till en positivare och gladare arbetsplats att komma till.

Kravet för att detta skall vara genomförbart är att mellan 6-30 personer är intresserade av att delta. Vid större intresse delar vi in gruppen på olika tider för att så många som möjligt skall kunna vara med. Vi kommer även behöva en större yta att hålla till på, så som en cafeteria eller liknade, där vi kan skjuta undan eventuella bord och stolar.  Jag kommer själv att tillgodose alla med de redskap och all typ av utrustning vi kommer använda under passen.

Nedstående prisalternativ gäller:
- 70kr/pass. Detta innebär 2pass i veckan i 6veckor för 840kr per person.

- 72kr/pass. Detta innebär 3 pass i veckan i 6veckor för 1296kr per person.All betalning sker i förskott. Har man anmält sig till bootcamp är man betalningsskyldig till de antal pass man anmält sig till, det vill säga att ingen återbetalning sker.

Alla som deltar på bootcampen har under perioden även 15 % på personlig träning hos Rippet.

Kontakt för bokning